Stork

Vacature: 1

Over ons

Stork begrijpt dat een significante verbetering van uptime, beschikbaarheid, efficiëntie, veiligheid, duurzaamheid en rendement van assets tot de belangrijkste verwachtingen van de industrie behoren.

Om aan deze verwachtingen te voldoen, heeft Stork een divers aanbod aan gestructureerde evaluatieoplossingen die kunnen worden toegepast gedurende de gehele levenscyclus van een asset. In combinatie met realtime data, historische data en benchmarkdata kunnen we uitgebreide verbeteringsplannen bieden. Bovendien beschikt Stork met zijn meer dan 150 jaar ervaring over een ongekend diep en breed portfolio aan producten en diensten, waarmee deze plannen ook daadwerkelijk in uitvoering kunnen worden gebracht. We leveren niet alleen advies, maar ook het resultaat.

De datagedreven oplossingen van Stork dragen bij aan optimaal gebruik en onderhoud van de bestaande systemen van onze klanten. Door de geïntegreerde levering van onze diensten en oplossingen is Stork in staat het concurrentievoordeel van onze klanten te vergroten.